Väder och vind

Har den lataste dagen på länge. Sov till halv tolv, åt frukost och gick ut med hundarna i regnet, och skickade en tanke till alla som springer Stockholm Maraton idag. Det regnar, blåser och temperaturmätaren i min Mac visar på 5°. Plus visserligen, men i alla fall.
I går var jag på nya hotellet Waterfront inne vid Centralstationen och var hemlig gästkonferencier när Ernst&Young hade vårfest för sina anställda. Det var ett glatt gäng som till majoriteten bestod av 80-talister. Jag vet det eftersom temat var My Generation och vi inventerade vilka årtionden de anställda var födda. Efter min insats dundrade E-type på med sitt band så jag gissar att festen pågår fortfarande.
Jag har en av mina sällsynta dagar då det inte står någonting alls i almanackan, så jag har bestämt mig för att pyssla lite på kontoret så jag kommer i kapp där. Alla resor ner till Gotland utanpå min vanliga arbetsbörda har gjort att det lurar obesvarade mail och brev, oöppnade kuvert och frågor som inte blivit åtgärdade lite var stans här på skrivborden.
Det känns skönt att få vara inomhus i alla fall. Värme och kraft till er, wherever u r.

Share:

There are 5 comments on Väder och vind

Leave a Reply