Uppdatering

Just hemkommen från Fuerteventura. Det blev två veckor varav en var jobb och en semester. Känner mig påfylld med solljus och allmänt positiv trots krigslarm och skenande elpriser.

Uppdatering plattan: Sångpåläggen i januari gick bra, hade med mig eminenta sångcoachen Sara Nordenberg och under två stormiga dagar (utanför fönstren alltså) la jag om all sång. Musikerna kompletterar i detta nu saker som ska tillföras plattan och vi håller schemat om inte studion får en arbetstopp så mixningen försenas. I början på sommaren är det tänkt att ni ska få höra resultatet.

Uppdatering boken: Jobbar dagligen med boken nu och har tät kontakt med redaktören som också har detta som huvudprojekt just nu. Ligger på schema där också, utgivning ungefär samtidigt som plattan – kanske borde sälja dem som ett paket, haha.

I övrigt: Bäst i Test som många längtar efter är tillbaka i rutan den 4 mars.

Har en del ströjobb utöver boken och ska lägga in dem i kalendern. Gemensamt för de här jobben är att de ska göras en eller två gånger men kräver en arbetsveckas förberedelser var! Det kan tyckas oekonomiskt – och det är det också – men om nåt är kul avsätter jag gärna den tiden för att det ska bli bra.

Nästa utlandsresa blir redan i början av mars till London. Det är också en kombo av jobb och fritid. Jag är lyckligt lottad…

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.