Uppdaterat

Som trogna besökare ser har jag uppdaterat sidan lite grann. Min föreställning ”Vad Hände?” är ju tyvärr slutspelad, så istället har jag fått loss bilder från Uppsala Stadsteater och SVT på det jag gör i vår; ”Cabaret” och ”Stjärnor hos Babben”.

Cabaret har hunnit få några recensioner, vissa hyllar, någon tyckte att det är lite brist på känslor i föreställningen. Det tyckte inte premiärpubliken. De stod upp som en man och väldigt många hade tårar i ögonen. Kom och se själva, men beställ kvickt, 80% av biljetterna är gångna redan.

Över till tv-programmet. Den här veckans gäst i programmet är Nanne Grönvall. Jag hade bett att få sjunga ”Dancing Queen” med henne på slutet av inspelningen och jag märkte att hon var lite skeptisk. Dels för att hon inte ofta gör ABBA-låtar men också för att det inte lät nåt vidare när vi repade. Hon sjöng melodin och jag Björns nån tredjestämma medan Karin och de andra i bandet täckte upp lite emellan.
Vad jag – men inte Nanne – visste var att den hemliga gästen i hennes program är en grym sångartist och att det skulle bli råsväng på slutet. Så det blev till att försöka övertyga henne på repet om att det skulle bli bra i alla fall. När vi två repat färdigt smugglades gästen ned i studion och repade in sin stämma plus lite enkel koreografi.
Resultatet ser ni på fredag 20.00 i SVT1.

Share:

There are 2 comments on Uppdaterat

Leave a Reply