Uppdaterat spelschema m m

Swisch sa det så försvann nästan alla t-shirts med ”Vad Hände?”-text på ryggen. Det känns bra att dom har fått nya ägare, de är av bra kvalité och håller länge.
Jag har hunnit med en del av höstens program, varit på Norra Brunn fyra gånger, föreläst, showat och sjungit med storband (tack Habo BB och Kulturhuset Spira – det var såå kul!).
Nästa vecka förenar jag nytta med nöje och åker till Solkusten för två föreställningar med Adde Malmberg. Det finns ett fåtal biljetter kvar i Marbella och Nerja så tipsa era kompisar som befinner sig där i slutet av nästa vecka. Biljetter finns bl a på El Corte Inglés.
I slutet av oktober åker jag till Spanien en gång till, då för att föreläsa för Sweorna, en förening för svenska kvinnor som bor och arbetar utomlands. Det blir några dagar extra i värmen även då. Jag längtar verkligen eftersom jag bodde i stan hela sommaren.
Sedan är sju av tio gäster till nya omgången av ”Stjärnor hos Babben” är bokade nu och det ser väldigt inspirerande ut så här långt. Jag träffar min redaktion några gånger i månaden och redan i morgon strålar vi samman på SVT:s stora personalfest på Waterfront i Stockholm. Samlar du autografer på programledare är det ett hett tips att befinna sig utanför hotellet runt 17.30!
Förutom fest blir det nog landet en vända också på söndag. Skönt att ha stället så nära att jag kan åka fram och tillbaka över dagen och få lite frisk luft och koka äpplemos. Och kratta grusgångar! Fatta hur dom ser ut efter min frånvaro hela sommaren…
Kolla mitt uppdaterade spelschema under ”Vad gör jag?” det har tillkommit en del info sedan sist.

Share:

Leave a Reply