TV tv och Thore!

Så roligt det var att få spela in Intresseklubben igen! Som att låta handen glida in i en gammal skön skinnhandske. Kul ämnen, roliga panelmedlemmar och ett jädra hålligång. Det blir en väldig skillnad på program om du byter ut Gudrun Schyman mot Kristoffer Appelquist. Jättekul skillnad.
Filip och Fredrik som jag träffade igår verkar ha ett hårt schema just nu. De var påtagligt trötta, men höll ångan uppe så länge kameran var igång. Vi gjorde programmet tillsammans med Aftonbladets sexolog Linn Heed Ackerfeldt och nog pratade vi sex alltid. Jag såg minst tre förslag på kommande löpsedlar glimra förbi mina ögon, bl a ”Babben fick orgasm av att andas”. Kom ihåg var ni läste den först!

Idag har det varit Hallstahammar för hela slanten. Thore Skogmansällskapet hade sin stipendieutdelning, och förutom det rikspris jag fick var även två unga lokala musiker med och fick pris. De verkade jätteduktiga och ödmjuka, jag håller tummarna för att de kommer att fortsätta med musik.
Jag fick ett stiligt stipendium förutom de 40.000:- som redan har satts in på kontot – tror jag – har inte kollat!
I morgon ska jag vara ledig – på riktigt och ägna mig åt mitt hem och min kropp. Röja och träna helt enkelt!

Nu är annonserna ute igen för min föreställning, biljetter köper via länken här till vänster. Vi ses!

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.