Turnén drar igång

Japp, då var semestern över för den här gången, och idag är det premiär i Eskilstuna på Parken Zoo tillsammans med Lennie Norman och Elina DuRietz. Vi hade ett ganska lyckat genrep i värmen på BioRio i förrgår och ska slipa till de sista detaljerna utifrån det.

Kom gärna och titta om ni bor i närheten, vi blandar politik, semesterprat, trender och vad som hänt och varvar det med Elinas sanslösa figurer som kommer in och röjer som ett skönt avbrott i alla stand up.

I morse läste jag färdigt Sofie Oksanens ”Utrensning”. Vilken bra bok det är! Speglar en ohygglig tid av 1900-talets historia i öst. Jag har också kommit lite över halvvägs i sommarens klassiker. I år läser jag ”Anna Karenina” av Leo Tolstoj och jag har nu avverkat 500 av de 900 sidorna. Med tanke på att de gamla mästarna skrev för hand är det helt enormt hur de fick ihop sina romaner. Jag har flera av Tolsoj väntande i hyllan, men en om året är ganska lagom.

Nu ska jag plocka ner nåt lite mer lättläst ur hyllan att ta med på turnén. Kanske ”100-åringen som…”?

Share:

There are 5 comments on Turnén drar igång

Leave a Reply