Svagt kvällspressen!

Nu har ett antal reportrar från kvällspressen installerat sig nere i Kiev, och för att rättfärdiga sina rese- och hotellkostnader måste de naturligtvis komma upp med några helsidor varje dag fastän det inte händer ett jäkla dugg förrän i morgon kväll då det är kvalfinal.
Så vad gör dom? Dom super och skvallrar med artisterna och varandra och känner av lite vart vinden blåser.
Nu har de tydligen känt av att Martin Stenmarck inte är jättefavorit, och istället för att då stå för det resultat som vi fick i Melodifestivalen hemma så börjar man istället snacka om motvind för Stenis, hur folk skrattar ut honom när tekniken fallerar, att han inte törs göra sin koreografi med stativet och vilken loser han troligen kommer att vara på lördag.
Vindflöjlar! Är det ert yrke? Stå upp för en duktig kille som gör en helt ok låt på ett strålande sätt, stötta honom in i mål istället för att sätta krokben halvvägs bara för att nån annan inte tror på honom.
Visst, det kunde ha varit en annan låt i finalen i Sverige, men den här är inte dålig och tänk vilken lång väg tillbaka ni har om vi skulle svepa hem hela alltet på lördag. Ökenvandring rent utav.

Share:

There are 2 comments on Svagt kvällspressen!

Leave a Reply