Spännande vår

Jaha, så har omikron tagit oss i sitt grepp och det vete sjutton om det blir så många live-gig i vår heller.

Jag är lyckligt lottad som har att göra ändå. Mina två coronaprojekt Plattan och Boken har påbörjat en långsam men dock slutspurt och det ska bli skönt när båda är i hamn framåt sommaren. Status just nu:

Plattan: Alla bakgrunder spelades in en varm vecka i juni förra året. Jag ska lägga ny sång på några spår och vissa pålägg av slagverk fattas plus några saker som behöver ”lagas” av musikerna. Den är alltså långt framskriden och jag är väldigt stolt över resultatet så här långt. Jag fick in bra låtar från ett antal kompositörer och har skrivit nya texter. Några klassiker jag redan kört med bandet tidigare kom också med, bl a Blodsockerblues och Unge.

Boken: Jag har skrivit en rejäl textkorv som just nu är för lång men som ändå ska kompletteras med några fler berättelser. Temat blir min uppväxt, vad som formade mig till det jag är idag. Den kommer ut både som ljudbok på Storytel och pappersbok hos Lind & Co. Det sistnämnda gör mig jätteglad, jag föredrar definitivt att läsa böcker framför att lyssna till dem men vet att alla inte håller med. Jag kommer givetvis att läsa in min ljudbok själv. Det vore annars dråpligt om min självbiografi lästes in av t ex Stefan Sauk eller hur 😀

Apropå böcker så är det mitt enda egentliga nyårslöfte, att jag ska läsa mer i år. Mitt mål är minst 25 böcker 2022. Det kan låta mycket men det är bara två i månaden i snitt och jag har redan läst ut en och är snart färdig med nästa så jag har satt full fart med mitt läsande. Att jag är ganska ledig i dagarna förutom att jag skriver och sjunger varje dag bidrar. Har till och med lagt två av de pussel jag fick i julklapp. Underbar avkoppling.

Share:

Leave a Reply