Snart är det jul!

Äntligen är hemligheten ute, att jag ska hålla er sällskap i rutan på julafton. Ett hedersuppdrag!

Innan vi kommit så långt har jag nu avslutat säsongen av 1 mot Sverige och kommande vecka och nästa ska vi tillverka 10 nya avsnitt av Bäst i Test. Jag har tittat på alla tester och både vår nya panel, gäster och David sköter sig alldeles utomordentligt. Ni kan se fram emot många fredags-skratt till våren.

Andra halvan av november och första av december brukar vara hektiska, det är mycket jag tycker jag vill fixa innan jul och i år ska jag dessutom planera vad jag ska prata om på julafton. Jag tänker faktiskt lyda mitt eget råd och tagga ner lite och fundera på om jag verkligen måste göra allt som jag brukar hinna.

Istället ska jag följa världens bästa mantra som lyder: En sak i taget och det viktigaste först.

Share:

There is one comment on Snart är det jul!

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.