Sömnbrist

Typiskt. Jag skrev ett nummer i går kväll och var klar med det vid tvåtiden. Mailade iväg allting och skulle bara gå en sista nattrunda med hundarna.
Vad dyker in i hjärnan? En jättebra idé till ett nummer till som liksom skriver sig själv i huvudet medan jag promenerar.
Suck. Bara att starta datorn igen, skriva ner det jag kommit på och göra klart numret. Tio i tre går det iväg med mailen och jag ska bara göra mig klar i badrummet.
Hoppsan – där låg en tvätt kvar i maskinen sedan 18-tiden. Måste sköljas och centrifugeras igen för att bli fräsch innan den kan hängas (Varför tål inte svart tvätt att ligga länge i maskin? MYstiskt)
När jag väl kom i säng vid 03.30 var jag så speedad att jag låg och antecknade saker jag kom på säkert en halvtimme till innan jag slumrade in. När klockan ringde 09.15 var det inte kul…

Share:

There are 3 comments on Sömnbrist

  • Johanna Zanzibar on

    Oh vad väl jag känner igen det där! Inspirationen ochidéerna kommer liksom alltid efter midnatt och på morgonenär man helt väck.

  • Nätterna är bästa tiden att vara uppe på ju =) kanske inte dock om man ska upp tidigt. Men du gör som jag, ha papper och penna vid sängen eller en sån man pratar in i..så liksom finns det där även om man så går och lägger sig 🙂 hahhaha..ska jag säga som är uppe halva nätterna. Ha re!/Equil..

  • Jag har t o m fått en penna med inbyggd lampa. Superpraktisk vid sängen om man inte vill väcka alla när man ska skriva ner nåt.

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.