Slut på februari

Hur fort gick februari då? Hur fort som helst.
Är man på turné som jag är nu springer tiden iväg. Denna månad har jag spelat tre helger av fyra och haft många bortanätter, men jag trivs med att vara på resande fot även om jag inte orkar göra speciellt mycket socialt precis. Jag har vänner i hela landet, men just nu tackar jag nej till allt extra i princip, jag måste ha fullt fokus på det jag ska göra på scenen för att showen ska bli bästa tänkbara.
Lite nytt material pillas ju in varje kväll som handlar om det lokala och jag funderar också på lite nya idéer jag fått. Troligen är hela showen utbytt när vi går i mål om 60 föreställningar (om ca två år). Vi har gjort de första 40 redan om man inkluderar förra vårens turné.
Kolla gärna på mitt instagramkonto @therealbabben om du vill se bilder på roliga saker och skyltar som dyker upp längs med turnén!
Denna vecka är det hemmaplan som gäller. Igår spelade jag in Time Out, det sänds nästa måndag på TV4, i morgon är jag på Norra Brunn och gigar.
Om du gillar jazz och sköna roliga mellansnack och bor i Stockholmsområdet är du välkommen till Vallentuna teater tidig kväll på söndag. Då har jag ett av mina sällsynta gig med min egen kvintett Second Edition. Det blir mestadels american songbook blandat med lite modernare låtar och jazz från Australien 🙂 Biljetter till detta hittar du här.
Veckan därpå fortsätter Expedition Babben med Dalarna (Björbo, Svärdsjö, Orsa och Malung) och veckan därpå gästar jag Bohuslän ( Ljungskile, Grebbestad, Hunnebostrand och Grundsund).
Biljetter till expeditionen? Dom hittar du här.

Share:

There are 4 comments on Slut på februari

Leave a Reply