Skriva skriva

Har satt av några veckor att skriva nytt material. Bra tänkt. Mindre bra att jag haft så många jobb på resande fot att det tar dagar bara att röja kontoret så pass att det g å r att skriva. I min värld kommer administration före skapande. Inte för att det är roligare men – liksom mycket säkrare. När man skriver nytt riskerar man ju alltid att det kan bli dåligt. Och då belalar man hellre räkningar, för det blir liksom aldrig fel.

Mina hundar håller mig sällskap, men just nu har jag dem i olika rum eftersom båda löper. Det är rena ridskolan här hemma om man inte hejdar dem och den äldre hunden har dåliga bakben så hon vilar nu ut i mitt sovrum med en gnällande kompis utanför.

Titta på Time Out på söndag, jag tror det blev ett bra avsnitt, vi hade roligt när vi bandade. Det är jag och Annika Andersson på lag tillsammans med Björn Ranelid och vi mötte Måns Möller, Thomas Pettersson och Marika Domanski Lyfors. Som ni förstår var det inte många tysta sekunder i studion. TV4 20.30 på söndag.

Share:

There are 4 comments on Skriva skriva

Leave a Reply