Skriva skriva

Har satt av några veckor att skriva nytt material. Bra tänkt. Mindre bra att jag haft så många jobb på resande fot att det tar dagar bara att röja kontoret så pass att det g å r att skriva. I min värld kommer administration före skapande. Inte för att det är roligare men – liksom mycket säkrare. När man skriver nytt riskerar man ju alltid att det kan bli dåligt. Och då belalar man hellre räkningar, för det blir liksom aldrig fel.

Mina hundar håller mig sällskap, men just nu har jag dem i olika rum eftersom båda löper. Det är rena ridskolan här hemma om man inte hejdar dem och den äldre hunden har dåliga bakben så hon vilar nu ut i mitt sovrum med en gnällande kompis utanför.

Titta på Time Out på söndag, jag tror det blev ett bra avsnitt, vi hade roligt när vi bandade. Det är jag och Annika Andersson på lag tillsammans med Björn Ranelid och vi mötte Måns Möller, Thomas Pettersson och Marika Domanski Lyfors. Som ni förstår var det inte många tysta sekunder i studion. TV4 20.30 på söndag.

Share:

There are 4 comments on Skriva skriva

 • Vi spelar in dem programmen för vi tittar ju på Orsa-Kalle som går i SVT1 kl: 20.00…
  Du är ju en härlig person att titta på :))

  Ha en fin helg!
  Kraam

 • Hej kära Babben!
  Jag hade en riktigt bra föreläsning idag av en kille/tjej som heter Claes Schmidt/Sara Lund och är transvestit. Satt och reflekterade lite över föreläsningen och kom att tänka på Dig. Kopplingen är inte så märklig som den låter – jag tänkte på hur mycket hen inspirerade mig och att det har Du också gjort!

  I somras bilade vi runt i Storbritannien och ville ha några bra ljudböcker. Jag valde din ”Jag vägrar dö nyfiken” för jag visste ju att du var rolig och klok! Jag hade ganska höga förväntningar, och de infriades i kvadrat. De delar av familjen som var med (jag, lillebror 17 år samt mamma och pappa) hittade sitt favoritkapitel och garvade järnet.

  Men inte bara det. Jag, som är 22 år gammal, har insett att jag måste hitta mig bra förebilder i livet. Du är nu en av mina förebilder. Du verkar ha varit med om så mycket.. Skitkul grejer – jobba med Povel (en av mina största idoler), snackat med Tage Danielsson, liftat genom världen, gigat på de mest konstiga platser och massa massa annat. Men du har också varit utbränd och mått skit, varit rädd för att vara en dålig förälder och skämmts.

  Det som imponerar mig mest är att allt detta verkar du ha tagit och gjort om till något bra, något du kan använda dig av – i livet och när du gör humor/standup. Vissa delar av ljudboken grät jag, andra delar skrattade jag så att jag grät. Händelser i mitt liv har format mig på det viset att jag vill berätta när jag uppskattar någon/något. Jag uppskattar dig verkligen, och redan på resan i Storbrittanien bestämde jag att jag skulle berätta det för dig..

  Även om du säkert får ett stort antal beundrarbrev/mail/samtal och jag bara är en i mängden vill jag berätta det!

  Fortsätt att vara den du är, precis som du är.. Det finns ingen som du – och du verkar vara helskön!

  Vänliga glada hälsningar
  Amanda

 • Tack så väldigt mycket för ditt fina brev! Det känns stort att ni som läser och lyssnar får så mycket input av den! Kram Babben

 • Underbara kommentarer till Björn Egot Ranelid!

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.