Sköna maj är här

Så blev det maj i år också – men var är värmen? Inte där jag är i alla fall.

Jag har fortsatt mer eller mindre yrkesförbud eftersom jag inte kan giga live men har i alla fall gjort några radioinspelningar. I måndag bandade jag ett avsnitt av Jukeboxen som går i P4 på lördagkvällar och tidigare har vi gjort fyra avsnitt av På Minuten, fast utan Folkdomstol, d v s publik. Mycket märklig upplevelse men man börjar vänja sig.

Förra veckan var jag hemma på ön och fixade med fönstren i stugan. Efter slipning, kittning och ommålning ser nu stugan alldeles nybadad ut med en grann ockrafärg istället för dovt grönblå. Jag måste ner några dagar till och fixa det sista där gamla färgen tittar igenom men det mesta jobbet är gjort.

Jag försöker ha en plan och ett schema för varje dag här hemma så jag inte såsar ihop alldeles och glädjande nog har det flutit in ett större skrivprojekt som jag ska sätta tänderna i. Men mest tid ägnar jag just nu åt att skapa ett arkiv med texter och bilder och även en hel del annat som sedan ska överlämnas till KB när det börjar bli klart. De tar emot privata arkiv vid förfrågan och jag blev jätteglad att de sa Ja. Det har blivit en god anledning att gå igenom hela datorn och organisera upp filer och mappar. Det jag sparar till arkivet hamnar på en hårddisk och försvinner sedan ur datorn, men jag kopierar givetvis allt på en egen hårddisk ifall jag skulle behöva nån text eller bild.

Så där får jag dagarna att gå just nu i väntan på värmen.. Och i kväll är det ESC – nästan i alla fall.

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.