Singeldag

En enda dag var vikt åt jobb i juni och det var i fredags. Möte på förmiddagen och fotografering på eftermiddagen. Jag kan ännu inte berätta vilket projekt det är tyvärr, men ni får veta i början av augusti.

Jag var i London innan midsommar och tog chansen att än en gång få se min favoritkomiker Bianca del Rio live. Den här gången gästspelade han i ”Everbody’s talking about Jamie” och jag bänkade mig på bästa parkettplats omgiven av unga människor i sena tonåren och uppåt som också är huvudmålgruppen för musikalen. Den handlar mycket om identitet och att få vara den man är, huvudpersonen drömmer om att bli en professionell dragqueen.

Passade också så att boka in några möten och träffa vänner, det blev tre fullmatade dagar.

Nu faller jag in i min lunk med trädgård, läsning och träning igen. Igår cyklade jag klart Vätternrunde-momentet av ICA-klassikern med en sista mil ute på Boglösalandet. I morgon börjar Vansbrosimningen – fast i min takt, har flera månader på mig att simma 6 km antingen i bassäng, öppet hav, paddla eller roddmaskin. Jag tar det sistnämnda. Om du vill hitta ett sätt att hålla igång med vardagsträning året runt så kanske ICA-klassikern passar dig, googla får du se, det kostar bara 50:- om du har ICA-kort.

 

 

Share:

Leave a Reply