Semestermood

Pustar lite efter vårens och sommarens insatser. Läser böcker, klipper häckar på landet och passar på att röra på mig lite extra.

Förra veckan var det lämning på bokmanus och jag fick feedback efter några dagar. Det är en del som ska skrivas om eller till men generellt sett ligger jag bra till med boken. Den beräknas landa hos Storytel framåt november/december. Den släpps först som ljudbok, sen får vi se.

Inspelningarna av jazzplattan med min kvintett Second Edition blev en varm historia. Vi jobbade i 35 graders värme i Sandkviestudion nere i Visby hamn – men det låter fantastiskt. Jag ska komplettera med några sångpålägg men det mesta är redan på plats. Ännu roligare var att testa låtarna live i Västerås för 10 dar sen. Vi har även en spelning i Tällberg i höst den 9 oktober, missa inte den!

Om ni känner någon aspirerande komiker kan ni tipsa om kursen jag gjorde åt Framgångsakademin under våren. Den ligger online och man kan göra den i den takt man hinner.

Nästa vecka åker jag själv på kurs! Det blir tredje vändan för mig till Fridhems folkhögskola och jag ser mycket fram emot en vecka med nya lärdomar och nya bekantskaper.

 

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.