Semester finito

I morrn börjar allvaret igen. Blir hämtad av en taxi 07.10 för knalltransport till Vällingby Centrum och tv-inspelning. Det är sketcher för den kommande serien ”Välkommen åter” som ska spelas in. Nästan alla roller är kvinnliga och roliga vilket känns som ett fräscht grepp av TV4.
Efter två dagar i Vällingby Centrum blir det säsongspremiär på min stand up på lördag, bara fem minuter var eftersom vi är så många på Norra Brunn, men i alla fall. Och på söndag gör jag debut i Bingo-Lotto.
Så här många år efteråt kan jag avslöja att jag faktiskt varit tillfrågad om att vara programledare för programmet, och då i en variant som dansade en sommar och sedan las ner. Sommarbingo var ingen hit, och när jag såg Martin Örnroth (som tog giget) stå och lyfta konstgjorda palsternackor ur ett land för att se vilken vinst som låg under rös jag av lättnad att jag tackat nej.
Det blev tyvärr också spiken i kistan för Martin, vad jag vet har han knappt gjort tv sedan dess – tyvärr – för jag tycker han är en skitbra programledare för underhållningsprogram. Istället är han nu chefredaktör för tidningen ”Dyk”.

Share:

There are 6 comments on Semester finito

Leave a Reply