Premiär-tider

Som vanligt när säsongen drar igång blir det små och stora premiärer för hösten. Den första föreläsningen, det första ståuppgiget etc. Dessa två ligger nu bakom mig och har gått bra. Framför mig ligger nypremiären av ”1 mot Sverige” nästa vecka. Vi har blivit förflyttade till absolut bästa sändningstid; fredagar 20.00, och det ska bli roligt att träffa modiga tävlande, gissande kändisar och framför allt Farah och Erik igen.

Nytt för i år är bl a att du kan se i duo-appen hur det går för folk du känner, det går alltså bra att tävla mot vänner eller familjemedlemmar förutom att man gissar för hela Sverige och kan vinna potten på slutet. Den här veckan föreläser jag, tar pressbilder, fixar bokföringen och förbereder en kurs jag ska hålla i helgen i stand up. Den är fullbokad och tio elever väntar på drillning i Göteborg i helgen. Jag är laddad!

Just nu är min instagram hackad så om du får märkliga förfrågningar från mig via dm eller ser inlägg där du uppmanas handla bitcoin så kan du lugnt ignorera dess fullständigt (eller anmäla inläggen till insta.) Jag har anmält tilltaget och räknar med att få tillbaka kontot i början av veckan.

Share:

There is one comment on Premiär-tider

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.