Plötsligt slog jag till

När jag slösurfade igenom bostadssajten för femtioelfte gången så dök det plötsligt upp en intressant lägenhet. Precis en sån jag letat efter. Det var igår. Idag skrev jag på. Att ta stora beslut snabbt är nog en av mina superkrafter.

Tillträdet ligger ganska långt fram vilket passar mig perfekt, då hinner jag rensa bort och fixa till lite hemma. Jag är ingen samlar-typ precis men under ett långt liv blir det mycket av varje.

Kristallen-galan gick galant och som grädde på moset vann vi kvällens sista Kristall, den för Bästa Program som tittarna hade röstat fram. Stort tack för det! Vi är så glada och stolta över vårt program och all den uppskattning vi får av er tittare.  En ny säsong tillverkas i detta nu, David spelar in tester med den nya panelen, och i december går vi in i studiovärmen och gör resten av jobbet.

Sedan galan har jag hunnit ta en sen semestervecka på Gotland och denna vecka har jag gjort höstens första föreläsning. Den kommer att följas av  många till denna höst, det är lustigt hur de olika säsongerna får sin egen prägel.

Kylan börjar komma nu och i morgon ska jag dricka te framför en brasa i kakelugnen. Det är livskvalité!

 

Share:

Leave a Reply