Påsklovet fortsätter

Är ledig ytterligare några dagar innan jobbet tar över livet igen. Jag tänker tillbringa en del av den tiden på kontoret i mitt eviga försök att organisera det så bra att jag aldrig kommer att ha högar med saker drivande runt där mer. Jag har kommit en bit på väg men är långt ifrån i mål. Det kanske inte heller är meningen? När jag tittar mig omkring på den lilla yta jag har att jobba med kan jag bli förundrad över den mängd arbete som ändå produceras här, både administrativt och konstnärligt. Bokföring, krönikor, stand up och gala-manus, t o m en hel bok har skapats på den här lilla ytan.

En hylla som ständigt fylls på är den med småsaker jag tänker sälja på Tradera eller lämna till loppis. För rensa kan jag som ni säkert vet, kära bloggläsare. Nu har mina vänner också förstått att de kan dumpa saker hos mig som jag säljer åt dem – kanske dags att registrera ett nytt företag – Babbens bästa begagnade eller nåt.

Helgen på Gotland styrdes i mångt och mycket av vädret. Vi hade tur som tokiga att just Östergarnslandet var förskonade från kallt regn på långfredagen. Istället klarnade det upp över just den delen av ön lagom till vi skulle börja räfsa och rensa tomten och det höll i sig de timmar det tog. Paj och sallad smakade gott  efteråt även om vi satt i en utkyld stuga. Men tur var det, för dagen efter föll flera centimeter snö – fast på tvären för det stormade rejält, och då hade vi fått ställa in alltsammans.

Läser just nu Mia Skäringers nya bok Avig Maria, alltid intressant att läsa kollegors tankar. Ha det bra i kylan!

Share:

There are 6 comments on Påsklovet fortsätter

Leave a Reply