Osterreich

Dags att dra söderöver för frisk alpluft och thermalbad. Den årliga resan till Bad Gastein missar jag inte gärna och i eftermiddag bär det iväg.

Det blir det sista jobbet för den  här säsongen och en tjuvstart på semestern eftersom jag i princip bara gigar en kväll av sju där nere.

Apropå tjuvar så såg jag en fräck sådan på Hotel Park Aveny i Göteborg. Medan en man checkade in promenerade en ung kille helt lugnt fram och tog hans laptopväska och försvann som ett skott ut genom de snurrande dörrarna. De som sprang efter fick stå och vänta på att nästa lediga ficka i snurrdörren skulle komma fram och när de äntligen kom ut på gatan var tjuven upplöst i atomer.

Inspelningen av Doobedoo var en höjdare. Lagen hade bra kemi (jag, Peter Johansson på ena, Caroline af Ugglas och Idol-Kalle på det andra) och Lasse Kronér är expert på att få alla att trivas i studion. Jag tror hans hemlighet är att han är mycket mera musiker än programledare eller journalist, så det blir mycket mer bandkänsla än i andra program.  I like.

Datorn åker med till Österrike för här har laddats med både böcker men fr a dvd:er!

Share:

There are 5 comments on Osterreich

Leave a Reply