Nu spurtar jag!

Tycker ni jag skriver sällan här? Ja, inte beror det på att inget händer i mitt liv, snarare tvärt om.

September var sprängfylld med filmdagar plus direktsändningarna varje fredag, oktober innebar ett tillfälligt återfall med stand up vilket tog upp mycket av min tid jämte de ordinarie gigen. Var också däckad en vecka i en förkylning som inte riktigt har släppt taget än så här sex veckor senare.

November har börjat bra. Jag gjorde ett bejublat gig med Wojteks band på Mallorca, var med i Hellenius Hörna (tänk att jag var första ståupparen som vågade köra stand up där, de andra hade fegat ur) och i måndags hade vi en lyckad auktion för Stadsbrudskåren som jag hade lagt massor av tid på att förbereda. Lagom till den dagen blev jag nyförkyld igen men hade ju lovat att hålla i auktionen tillsammans med Metropols Jani Andersson så det var bara att beväpna sig med näsdukar och munskydd och be alla hålla avstånd så de inte blev smittade. Vi hade tiggt och skänkt ihop många fina utrop och fick in över 150 000:- som vi nu oavkortat skänker vidare till GAPF, Unga Kvinnors Värn och Fryshusets verksamhet för Ensamma Mammor.

Under hela november jobbar jag parallellt med Bäst i Test, skriver manus och nästa vecka är det inspelningsdags i studion. Panelen är ljuvlig och de blandar högt och lågt så allt är som det brukar.

Samtidigt har det hänt både roliga och sorgliga saker i livet men det tar vi en annan gång. Ta hand om er och tänd ett ljus för dem som inte är med oss längre.

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.