Nu drar det igång

Ursäkta mitt glesa bloggande men som ni vet har det stått ganska stilla i min bransch det senaste 1,5 åren men nu börjar jag se allt fler kollegor som repeterar, har premiär eller är ute och showar igen.

Min turné bidde en tummetott, vi kunde inte vänta in myndigheternas besked utan var tvungna att ta beslut redan i våras och det blev tyvärr att ställa in turnén och bara genomföra premiären, i Visby. När beskeden om restriktionerna kom för några veckor sedan hamnade vi på fel sida om den 29 sept så nu blir showen den 3 okt istället.

För er som har biljetter, OBSERVERA att vi börjar 16.30!!!

Det är ingen vanlig tid för showstart men har bl a att göra med att mina musiker ska hinna komma både till och från Gotland med hänsyn till andra gig och detsamma gäller de i publiken som kommer från fastlandet. Till min glädje kunde min kvintett Second Edition backa mig på scenen, extra roligt eftersom vi håller på att spela in en platta hos Sandkvie studio ett stenkast från Wisby Strand. Det blir smakprov från kommande plattan blandat med stand up som skrivits och trimmats in efterhand med tanke på showen.

Så här kommer Babben Larsson, tjolahopp, trots allt! Och i alla fall till Visby. Enjoy!

Share:

Leave a Reply