Många tider samtidigt

Det finns ju filosofer som tror att all tid existerar samtidigt och i sånt fall verkar det stämma in på mitt liv just nu.
Speciellt idag när både min sommarturné med Lennie Norman och Elina DuRietz haft sin presskonferans samtidigt som biljetterna släpps till nästa års musikalhändelse på Cirkus; Chicago med bl a mig, Claes Malmberg och Björn Kjellman i rollerna. Jag ska spela Mama Morton som bossar över kvinnofängelset och är en hårdkokt dam med massor av skinn på näsan.
Jag har velat spela musikal jättelänge och satt upp det som ett långsiktigt mål för några år sedan och har sedan jobbat medvetet med att utveckla sången, börjat spela teater igen och gått på auditions. Den audition jag gjorde för denna rollen var spännande eftersom de som satt i juryn aldrig hade hört talas om mig, alla tre är från USA. Ganska skönt att få en oberoende bedömning av vad man kan och inte s a s. Jag tyckte det var enbart en positiv upplevelse, men det är lätt att säga när det går bra och man får rollen 🙂
Jag ser jättemycket fram emot att få göra den hur som helst och det ska också bli väldigt cool att turnera i parkerna i sommar – like in the old days…

Share:

There are 4 comments on Många tider samtidigt

Leave a Reply