Min platta ute nu!

I lördags släpptes min platta ”Vägen Hem” på Spotify och på cd. Än så länge kan ni bara köpa cd:n på Coops affärer på Gotland eller direkt av mig. I sånt fall mailar ni till babben@gmail.com så tar vi det via mail.

Jag är faktiskt riktigt stolt över plattan. Flera kompositörer har skickat in jättefina låtar till mig som jag har satt svensk text till. Publiken på plats i lördags var otroligt positiv och flera har hört av sig efteråt och berättat att låtarna går på repeat hemma. Vissa fastnar för balladerna, någon annan gillar ”Tänkt på dig” som jag skrivit tillsammans med Suss von Ahrn.

Jag kommer att sjunga 1,5 av låtarna plus prata med Tilde i hennes talkshow på fredag kväll i TV4.

Leta gärna upp plattan på Spotify och lyssna själva. Så småningom kommer även länkar dit plus att jag ska publicera låttexterna här på min hemsida. Mitt tekniska team jobbar i detta nu med programmering och design.

Det är tätt mellan mina produktioner nu; på lördag sommarpratar jag i P1. Jag var på Radiohuset och spelade in idag (ville egentligen köra live men producenten hade förhinder på lördag). Det blir ett genomgående tema och jag hoppas ni kommer att gilla det. Som vanligt har jag rotat rejält i min imaginära skivback för att hitta perfekt musik till berättelserna.

Nu önskar jag er trevlig lyssning på både musik och prat!

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.