Lång dag

Åkte hemifrån halv elva i morse och konstaterade i taxin på väg till Cirkus att det var ett fantastiskt höstväder ute med sol och ganska varm temperatur.
Väl framme dök jag in i mörkret och kom ut färdigjobbad vid halv tio-tiden ikväll. Det har varit Tidskrifternas dag idag, först ett seminarium med föreläsare och paneldebatter och ikväll var det middag med prisutdelning till årets bäst tidskrift, journalist m m.
Allt som allt en mycket givande dag, och att få vara mingelreporter med följekamera under middan var min personliga höjdpunkt.
Nu har jag suttit och bokat resor ungefär en månad framåt med flyg och tåg och gjort listor på vad jag ska göra i morgon innan jag far till Norrtälje.
Liten enkät (kan ha gjort den förut här i bloggen) Vilken är din favorittidskrift?

Share:

There are 14 comments on Lång dag

Leave a Reply