Lite uppdateringar

Jag bloggar  som vanligt inte varje dag, jag har njutit några lediga dagar hemma med att pyssla lite, skriva en del och förbereda jobb framåt. Har hunnit med ett snabbesök ute i skärgården också. Jag och särbon far som skottspolar över halva Europa i sommar, men sällan i samma riktning, det blir desto mysigare när vi väl strålar samman.

Dottern har uppkörningen i morgon, och med lite flyt där kan hon sätta sig i bilen och köra själv efter det, d v s om nerverna håller i morgon under uppkörningen.

Pratade med min förläggare idag, och boken är inne på andra tryckningen och har i dagsläget sålt 9.500 ex och över 800 till är beställda. Det är en bra bit över förlagets förväntningar, och själva visste jag inte alls hur det skulle gå, så jag försöker smälta hur bra det gått. Tack för alla glada tillrop från er som läst boken! Många har mailat och berättat om vad just de blev berörda av eller skrattade åt i boken, och jag läser och sparar era brev i en särskid mapp.

I morgon ska jag vara med i Demokratifesten som sänds på SVT 1 mellan 20.00-22.00, jag tror jag ska vara med strax efter 21. Jag kommer att göra en nyskriven monolog på dagens tema och sjunga en Hasse&Tage-låt. Väl mött!

Share:

There are 5 comments on Lite uppdateringar