Lite uppdateringar

Jag bloggar  som vanligt inte varje dag, jag har njutit några lediga dagar hemma med att pyssla lite, skriva en del och förbereda jobb framåt. Har hunnit med ett snabbesök ute i skärgården också. Jag och särbon far som skottspolar över halva Europa i sommar, men sällan i samma riktning, det blir desto mysigare när vi väl strålar samman.

Dottern har uppkörningen i morgon, och med lite flyt där kan hon sätta sig i bilen och köra själv efter det, d v s om nerverna håller i morgon under uppkörningen.

Pratade med min förläggare idag, och boken är inne på andra tryckningen och har i dagsläget sålt 9.500 ex och över 800 till är beställda. Det är en bra bit över förlagets förväntningar, och själva visste jag inte alls hur det skulle gå, så jag försöker smälta hur bra det gått. Tack för alla glada tillrop från er som läst boken! Många har mailat och berättat om vad just de blev berörda av eller skrattade åt i boken, och jag läser och sparar era brev i en särskid mapp.

I morgon ska jag vara med i Demokratifesten som sänds på SVT 1 mellan 20.00-22.00, jag tror jag ska vara med strax efter 21. Jag kommer att göra en nyskriven monolog på dagens tema och sjunga en Hasse&Tage-låt. Väl mött!

Share:

There are 5 comments on Lite uppdateringar

 • Håller tummarna för dottern och ser fram mot kvällen från Gbg.
  Ha det

 • I morgon åker jag till Sveriges vackraste plats enl vissa av oss. Tar med mig din bok och läser i små portioner så att den räcker länge. Ser fram emot Demokratifesten i morgon kvällen. Sköt om dig!

 • Verkligen roligt att det går så bra med boken! Jag skäms lite för att jag inte har läst den än, men du vet ju hur jag har det. Jag ska läsa den, jag lovar.

  Jag missar dig ikväll tyvärr. Jag har TV och jag har TV-antenn, men det saknas fortfarande nåt däremellan. I övrigt blir huset mer beboeligt för var dag.

  Gratta Sofia från mig!

 • Du var jättebra på demokratifesten – och snygg också! Boken har räddat mig från att somna i bilen på långa resor med jobbet. Tack! Hoppas uppkörningen gick bra, annars är det bara att ge sig på det igen.

 • Jodå, allt gick bra, körkortet är kirrat!