Kvinnor och äppelträd

Så kan man sammanfatta min helg på landet, herregud så mycket äpplen jag får i år. Kanske beror det på att jag låtit byns biodlare ställa en kupa på min tomt, att flera pollinerare varit i farten helt enkelt. Jag ger i alla fall bort äpplen till grannar, förskolor och skolan.

Vi hade nypremiär på 1mot Sverige i fredags och hej vad det gick. Väldigt kul med ny sändningstid, energin i studion steg många grader och timmen gick fort.

Jag har sett de kommande experimenten till nu på fredag idag och kan utlova ett minst lika späckat program då.

På lördag far jag ner till Bokmässan och ni kan se mig i ett seminarie med Marko Markoolio Lehtosalo där vi pratar över ämnet ”Humor som sköld” tillsammans med Kattis Ahlström. Sedan blir det signeringar och samtal både i Lind&Co:s monter (de ger ut pappersvarianten av min bok) och i Storytels monter. Jag har ett späckat schema med intervjuer och TikTokinspelningar utöver detta så jag har beslutat att äta tidigt middag själv på mitt hotell för att ladda för söndag förmiddag då jag är tillbaka på mässan.

Jag kommer även till Bokens Dag i Malmö 1 oktober och berättar och signerar. Hoppas vi ses där – och i rutan på fredag.

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.