Kul på jobbet…

Inte svårt att ha kul på jobbet med så roliga uppdrag som jag haft på sistone. Föreläsningsturnén med bl a Robert Wells, Robert Gustafsson, Christer Olsson och Ulrika Davidsson har varit rena eriksgatan känns det som. Bra föreläsningar med bredd och inspiration för många. Och välordnat bakom med bra mat, fika, transporter etc. Det är viktigt med omhändertagande även för oss som jobbar 🙂
I fredags hade jag ett otroligt mysigt gig med Svenska Lyxorkestern på Grand Hotel. Vi körde några låtar tillsammans inbäddat i stand upen och bandet består av idel ädel musikeradel som har en trio i botten spetsad med flöjt och fiol vilket ger dem ett charmigt 40-talssound.
Det är ofta lång väntan mellan soundcheck och gig på middagar och det här var inget undantag men med god mat och trevligt sällskap gick tiden fort.
Om jag blickar framåt har jag inte så många jobb kvar denna termin. Just nu ligger mycket fokus på de fyra julkonserterna 12-13 december med Stockholm City Voices. Vi har repat tre gånger nu och har genrep nästa vecka. Det låter redan väldigt bra om kören och jag och Jan Johansen har fått egna fina låtar och duetter som kompletterar repertoaren. Om du har möjlighet kom och njut i Erik Erikssonhallen (f d Skeppsholmskyrkan) den tredje advent. Det kommer att bli väldigt stämningsfullt. Biljetter finns HÄR.
Innan dess väntar julbordsunderhållning i Västerås på lördag, möten i Visby och Stockholm, körrep och foto inför min kommande vårturné ”Expedition Babben”.

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.