Krönikor och radio – och lite rabatt

Hej kära bloggläsare!
Våren gör framsteg varje dag och nu har jag satt lite fart på mitt odlande för året. Du som följt mig vet att jag har hus med trädgård en knapp timme från Solna där jag försöker komma ut och få frisk luft och vara ledig på riktigt. Det finns redan väldigt mycket växter i trädgården men jag ska nu göra ett försök att komplettera med några ett- och tvååriga växter.
Idag har jag således sått stockros (som jag tycker hör till ett gammalt hus på landet), blomkrasse (som ska konkurrera ut kirskålen på ett ställe har jag tänkt – lycka till) och rudbeckia som är en av mina favoriter och som jag inte hittat i nån rabatt ännu. Även en Dahlia har pillats ner i en kruka och det var en liten grodd på den så jag vet att den lever.
Jag vet inte om jag har gröna fingrar, bara att jag är bra på att röja i trädgården och göra fint.
Mina krönikor om Vi-skogsresan börjar nog trilla in i tidningarna nu. Veckans Land har mig på omslaget plus en intervju om resan, jag har även skrivit själv för Tidningen Vi och Hemmets. Jag är ju varannanveckaskrönikör i Hemmets, men fick i uppdrag av dem att skriva en lite längre specialare om Vi-skogen. Det gläder en nyutnämnd ambassadör.
Har också börjat förebereda galan på Cirkus 3 maj där alla pengar går till Vi-skogen. Jag och Anders Lundin har haft ett informellt manusmöte över en latte eller två och igår repade jag duett med duktige Morten från The Real Group.
Lite stand up ska det också bli på galan och mycket musik. Mera om det nästa gång.

Share:

Leave a Reply