Kollationering

Vi har haft en första genomläsning av Obesvarad Kärlek idag på Intiman. Adde Malmberg som ska regissera har också översatt pjäsen och det mesta ligger bra i våra munnar så här vid första anblicken. Det är en berättelse som verkligen kastar åskådarna genom olika känslor och tankar.
Ensemblen är ju ganska liten, det är jag och Loa Falkman punkt slut. Jag har mest koncetrerat mig på musikdelen så här långt, men pjäsen är en liten pärla. Att historien dessutom är sann gör inte det hela sämre.
Nu är det uppehåll tills slutet av november då repetionerna startar på allvar. Innan dess ska jag ha hunnit med att sjösätta min nya föreläsning (har en smygpremiär för provpublik i morgon), skriva skämt om statistik (ons), lära mig en Povelsketch (13 nov), repa in fem nya låtar med koreografi (On Stage nov) och så ta ledigt lite för att mysa med dottern också nästa vecka. Fast nånting säger mig att jag kommer att ha en del textpapper och annat med på resan… Jag brukar ju förhöra henne inför olika prov i skolan så nu är det ombytta roller.

Share:

There are 6 comments on Kollationering

Leave a Reply