Julen närmar sig…

… i alla fall i showbiz-världen. Jag ska ut på turné med Stjärnklart i nov/dec. Det är Anders Berglunds koncept, en stor show med kända artister som inte är en uttalad julshow men som ändå ligger nära i tiden till jul. Den vänder sig helt till företag så vill du se den får ni snacka ihop er på jobbet och gå!
Jag ser fram emot att få jobba tillsammans med Jerry Williams, Miss Li och Sonja Aldén, som jag aldrig har stått på scenen med tidigare plus Måns Z som är en gammal skön bekant. Vi passerar de tre största städerna plus Norrköping och spelar i konserthus och liknande. Nu sitter jag och kollar efter roliga nummer och möjliga duetter med de andra. Jag ska både sjunga och köra stand up.
Vet inte om ni såg det på twitter eller Facebook, men mitt jobb på Jazzens Museum i slutet av juli skjuts fram några veckor till den 15 augusti. Har du bokat biljetter redan blir du kontaktad av arrangören, har du inte biljett så köp här

Share:

Leave a Reply