Jag tar tillbaka allt…

Jag tar tillbaka allt och hävdar motsatsen. Helgen är ju inte ett dugg ledig när jag tänker efter, fast igår lät jag bli att jobba, skönt. Men idag väntar ett manus till tv-programmet på att skrivas plus stand up till den här veckan och så var det visst två krönikor som hade deadline idag också. Nåja, en krönika klar, halva nästa skriven, uppslag till stand up finns och resten ordnar sig nog. Har fått en god frukost och tog en fin promenad i solskenet med mina svarta sötsaker. Socker fick gå lös en stund och passade på att äta upp nåt riktigt äckligt i en buske så jag har stängt av vardagsrummet nu ifall hon skulle för för sig att spy här på eftermiddan. Sånt är livet när man är matte till en all- ätare 🙂

Share:

There are 9 comments on Jag tar tillbaka allt…

  • Hurra! Krönika nr två klar 🙂

  • Haha…nä helger betyder inte alltid ledighet, det har man ju märkt. Svarta sötsaker skriver du. Kan mån tro vara hundar eller nåt liknande? I alle fulle fall får du ha en fin kväll

  • Är båda krönikorna till Aftonbladet, eller skriver du någonannanstans också? Gårdagens Babben & co var det bästanågonsin, tycker jag.

  • Jag skriver till Härliga Hund var tredje månad ungefär också. Och så till AB Hemma varannan lördag.

  • Jösses så roliga dina program är. DU är ju helt underbar som intervjuare, frågorna är så bra. Allt känns så naturligt och som om du känner varje person väl. Helt impad! Har ju alltid gillat dig som stående…. men f*n vet om du inte är bättre som sittande!Vi bara se mera!!!Tack för helt underbara program!/Elisabeth – Bond-brud i Strömstad

  • Det finns till och med dem som menar att jag är bäst liggande, men de skriver inte här 😉

  • Hipp,hipp HURRA för Dej idag!Kollade mitt blogg-arkiv och ser att förra året detta datum var jag så ’uppe i dej’-av någon anledning,att jag GRATTADE DEJ på min s.k space blogg.NU exakt ett år efteråt är det likadant.ÄLSKAR ditt Babben&Co..helt fantastiskt.Skrattar mej LYCKLIG var gång.Vad händer då du fyller år nästa gång tro?Ha en HÄRLIG FÖDELSEDAG idag och än en gång TACK för alla skratt du lockar fram ur denna sura käring*S*…(familjen blir oxå GLAD då!)/Bittan~~AdaP.S:Heter ena hunden Socker?Som i BlåVitt?Hmmm:)

  • Hmmm…om du skulle visas i liggande…blir det ett program som är en korsning av ”Fräcka Fredag”, ”Big Brother” och ”tusen och en natt” då?Hade varit mycket intressant att se…..fast SVT kanske inte hade varit intresserade…. eller?

  • Haha underbart att höra att det finns fler som har hundar som förvandlas till äckel varje vår och höst. Mina passar på att rulla i äcklet innan de äter upp det. Jag längtar tills att snön täcker backen så att jag kan släppa lös hundarna igen=)

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.