Jag tar tillbaka allt…

Jag tar tillbaka allt och hävdar motsatsen. Helgen är ju inte ett dugg ledig när jag tänker efter, fast igår lät jag bli att jobba, skönt. Men idag väntar ett manus till tv-programmet på att skrivas plus stand up till den här veckan och så var det visst två krönikor som hade deadline idag också. Nåja, en krönika klar, halva nästa skriven, uppslag till stand up finns och resten ordnar sig nog. Har fått en god frukost och tog en fin promenad i solskenet med mina svarta sötsaker. Socker fick gå lös en stund och passade på att äta upp nåt riktigt äckligt i en buske så jag har stängt av vardagsrummet nu ifall hon skulle för för sig att spy här på eftermiddan. Sånt är livet när man är matte till en all- ätare 🙂

Share:

There are 9 comments on Jag tar tillbaka allt…

Leave a Reply