Intensiv helg!

Mycket Babben på tv nu när jag gör media för Babbens Bästa Brudar och samtidigt blev tillfrågad om Skavlan plus att ”mitt” avsnitt av Så ska det låta sänds i morgon söndag.

I dag har jag jobbat hela dan på Nybrokajen 11. Där ligger gamla Stockholm Konserthus högst upp i huset, så där har bl a delats ut Nobelpris innan nya konserthuset vid Hötorget stod klart. Det är en vacker lokal med otroligt känslig akustik. Idag stod det Storbandsfrossa på programmet, och vi gav två föreställningar, en 15 och en 18. Vi som medverkade var Blåsarsymfonikerna, trumpetaren/sångaren Peter Asplund och undertecknad. Det blev en bred blandad konsert med både storbandsjazz och lite symfoniska inslag eftersom bandet var förstärkta med horn, träblås och slagverk.

Hann precis hem för att se Melodifestivalen fr o m startnummer tre i kväll. Tja, vad säger man. Av det som var traditionellt stack Mollys låt ut som ett kvalitetsverk, medan Ranedlids text var långt ifrån nyskriven. Men man måste medge att han är tuff som ställer sig på scenen och rappar i Melodifestivalen. Jag hörde inget av melodin, jag kunde inte sluta att titta på Björn, så be mig inte bedöma bidraget. Jag hoppas att det inte vinner hela videvitten, för utomlands lär ingen begripa ens varför det är i final. Det känns väldigt svenskt – men kul.

Share:

There are 10 comments on Intensiv helg!

Leave a Reply