Hur jag får tiden att gå…

Jaha, då har jag fått ett nytt tidsfördriv jag inte behövde… Mina kära arbetskamrater i showen har utmanat mig i Quiz-kampen och nu är jag fast. Precis som när jag började med QuizMe för något år sedan har jag satt upp ett mål redan hur högt rankad jag vill vara när jag lägger av.
I QuizMe:s fall ville jag nå topp hundra och det tog några månaders intensivt spelande. Som högst låg jag på 84:e plats, och sen slutade jag spela. På QuizKampen är det många fler som spelar och det är större rotation på frågorna vilket gör det lite klurigare att klättra i rang. Men jag har kommit under 20 000 på två veckor i alla fall från att ha startat upp på 1 500 000 som alla andra nya. Skam den som ger sig 😉

Share:

There is one comment on Hur jag får tiden att gå…

Leave a Reply