Humor humor humor

Kommer hem från en fullmatad helg i humorn och underhållningens tecken – som vanligt.

Humorfestivalen i Lund har redan vuxit sig stor andra året den går av stapeln. Massor av humorister i stan, ett trevligt häng efter alla föreställningar, och jag var nöjd med min egen show på Stadsteatern.  Det blir mycket stand up för mig de kommande veckorna, både på svenska och engelska. Inför kursen nästa helg med Judy Carter ska vi även visa upp vår stand up på engelsk-språkiga puben Liffys i Gamla stan, så Mrs Carter kan få en bild av vilka vi är. Har översatt ca 5 min nu, och måste göra resten idag för att hinna repa in det. Ska nog kika i min gamla englandspärm från när jag turnerade i Storbritanien -96-97 för att se om det går att hitta nåt som inte har åldrats där…

Igår fortsatte jag med tåg till Varberg och som så många gånger förr somnade jag ganska snart när vi åkt iväg. Jag vaknade med ett ryck en lång stund senare för att få höra ”Nästa Varberg” i högtalarna. Jag hade satt mobilen på ringning, men matat in fel tid. Ändå vaknade jag med ett ryck precis innan stationen, visst är sånt lustigt – brukar ni också vara med om sånt?

Föreställningen igår var för att fira Varbergs Sparbank som firade hela 175 år. Det var en mäktig lineup med artister; Måns Zelmerlöw var konferencier och sjöng, sedan radade vi upp oss; Sara Lövgren, Cecilia Vennersten, Mojje, Olle Hedberg från Idol, undertecknad, Peter Johansson, Tanja… det tog aldrig slut. Jag har säkert lyckas glömma någon. Bakom oss hade vi både ett modernt kompband OCH Varbergs storband som är riktigt bra.

Min instas blev två låtar och 10 min stand up där jag passade på att driva lite med lokala företéelser jag hade snappat upp lite här och var.

Iltransport vidare till Landvetter hotell där jag fick sova ut och äta frukost i lugn och ro. Jag vet inte varför, men det börjar mer och mer bli mitt favorithotell i Göteborg trots att de i stan är mycket lyxigare. Men hotellet är fräscht, de har ett bra kök och en mysig atmosfär med all konst de hängt upp överallt, och att vakna upp  och veta att du kan gå ner till din gate på fem minuter är oslagbart. Passar perfekt in i min nya inriktning som går ut på att stressa mindre och bli lugnare.

Share:

There are 6 comments on Humor humor humor

Leave a Reply