Hemma igen

Det var lite motigt att packa ihop och lämna soliga Marbella som har bjudit på 20-22° de senaste dagarna. Med färg på skinnet och ro i sinnet känns det i alla fall som att stressnivåerna har sjunkit ner till en behaglig nivå igen efter att ha legat ganska högt en period.
Jag och dottern har gjort ett klädrace i Kista idag, och jag tror Lindex där fick klappa igen efter våran räd. ALLT hon provade idag var snyggt på och satt perfekt. Jag menar, sånt liksom händer bara inte. Så jag sprang till provhytten med fler och fler plagg ”den här då…” och ”den här står det väl Sofia på?”.
Jag vet ju ganska väl vid det här laget vad hon gillar. Det blev många nya toppar och jeans, men så var det också ett bra tag sedan vi handlade kläder åt henne senast. Nu har hon kläder så hon klarar sig en bra bit in på hösten 🙂

Share:

There are 6 comments on Hemma igen

Leave a Reply