Hem till gården

Det är ett flackande och farande mellan Solna och Gotland just nu. Extra knepigt var att ta sig ner den här helgen för – guess what – Almedalsveckan bryter ut i morgon. Den vecka som jag brukar försöka undvika ön lika omsorgsfullt som en hund försöker undkomma kloklippning. (Alla liknelser i övrigt är en ren tillfällighet)
Men det är bouppteckningsdags och till slut uppenbarade sig ett återbud på ett plan som går om en liten stund.
Har gjort sista bokföringen inför årsbokslutet idag, rättat till lite grejer i manuset till Stefan Sauk och varit en sväng på gymet och kört intervaller på cykel plus lite ryggträning. Jag har inte tagit kontakt med nåt gym på ön än men borde nog göra det så jag kan träna effektivt när jag är där också.
Nej, nog snackat, full fart in i duschen, planet går om drygt en timme.

Share:

There are 2 comments on Hem till gården

  • Det är alltid bättre att inte vara på samma plats som alla andra!

    Här är det Forsviksdagarna, vilket innebär att det tar lika lång tid att köra genom byn som resten av vägen in till Karlsborg. Har varit och handlat, men nu tänker jag stanna i mitt lilla paradis och inte gå utanför tomtgränsen förrän tidigast måndag.

    • Bra val! Vi tänker lika där! För min del orkar jag bara inte vara social en sekund till, tar semester från både mig själv och andra.

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.