Hej och hå!

Det var en strålande kväll i Dalhalla även igår. Tyvärr var jag tvungen att kasta mig i bilen efteråt och köra ner till Stockholm, en liten nätt tur på drygt tre timmar. Jag startade runt tio i tolv, men eftersom det var stor Classic Car-helg i Rättvik var det nästan stillastående bilkö(!) genom hela stan innan jag kunde sätta fart mot Falun.
Musiker och andra turnerande artister tipsar alltid varandra om ställen, router etc, och nu har jag fått säkert fem tips om att det går snabbare att köra över Gävle och E4 istället för kära väg 70 över Sala/Avesta. Tipset har också alltid innehållit en varning att det inte finns nån bensin mellan Gävle och Uppsala, och det stämmer i princip. Dragon Gate finns ju, men när jag svängde upp där mitt i natten var det precis mörkt och tyst och så läskigt att jag inte ville gå ur och tanka. Dessutom behövde jag en toa och stora kinesiska bygget såg helt stängt och låst ut så jag knep och körde mot Statoil i Uppsala istället.
Lite pyssel att hitta in i stan från nya motorvägen var det men jag hann i tid 🙂
Hemma runt tre (höll kanske lite för hög fart bitvis) och uppe vid åtta för att lägga i en tvätt. Har sovit i småskvättar och känner mig helt ok. Sitter i Kalmar just nu och förbereder kvällen Ölandsgig i Algutsrum. Vi ses där!

Share:

There are 7 comments on Hej och hå!

  • Ja, det skulle ju vara kul att ses där, men nån måtta fårdet väl vara på stalking-resandet. Du får träffa min kollegaistället. När jag flyttade hemifrån för en massa år sedanbodde jag precis mittemot statoil i Uppsala, fast det finnsväl flera förstås…

  • Kalmar är en trevlig stad… liiiite blåsig men Öland ärockså fint men… lite blåsigt! 😀 Ska man turista lite påÖland rekomenderar jag Capella gården, mycket växter och vadman kan göra med dem! 🙂 Ha en trevlig afton!

  • Kalmar är en fantastiskt vacker stad, tänk alla magnoliaträd på våren….Öland är otroligt vackert, förutom att kvarnarna i sig är förtjusande så finns det många små och fantastiskt trevliga utställningar i och kring just dessa monument. Kalmars pittoreska kvarter med små fik och kultur rekommenderar jag å det varmaste! Synd att jag inte kan bevista er underbara konsert men jag kan glädja mig åt tanken…

  • Tack för en jättefin konsert i Dalhalla med en härlig blandning av musik. Jag tyckte väldigt mycket om ditt andra solonummer till symfoniorkestern. Tyvärr halkade både originalartist och titel snabbt ur mitt teflonminne. Skulle du kunna upplysa mig igen vore jag jätteglad. Vill höra den igen…

  • Fick just ett jättelångt sms (36 rader) om hur fantastisktbra det var ikväll i Algutsrum, så ni verkar ha lyckats likabra som i Gränna.

  • Ja, det blev en bra konsert både igår och idag faktiskt. Till Sanna: Låten heter ”I dreamed last night” och originalet är gjort av Justin Hayward och John Lodge. Det finns bl a på cd:n Blue Jays (om den nu finns på cd, jag har LP:n…) Jag hittade den i iTunestore så den går att ladda hem för 9:-. Vi hade kopierat deras arrangemang åt orkestern.

  • Tack för snabbt svar! Det är roligt att du har möjligheten att kommentera och att du tar dig tid att svara framför allt. Ha en fortsatt skön sommar!

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.