Hej och hå!

Det var en strålande kväll i Dalhalla även igår. Tyvärr var jag tvungen att kasta mig i bilen efteråt och köra ner till Stockholm, en liten nätt tur på drygt tre timmar. Jag startade runt tio i tolv, men eftersom det var stor Classic Car-helg i Rättvik var det nästan stillastående bilkö(!) genom hela stan innan jag kunde sätta fart mot Falun.
Musiker och andra turnerande artister tipsar alltid varandra om ställen, router etc, och nu har jag fått säkert fem tips om att det går snabbare att köra över Gävle och E4 istället för kära väg 70 över Sala/Avesta. Tipset har också alltid innehållit en varning att det inte finns nån bensin mellan Gävle och Uppsala, och det stämmer i princip. Dragon Gate finns ju, men när jag svängde upp där mitt i natten var det precis mörkt och tyst och så läskigt att jag inte ville gå ur och tanka. Dessutom behövde jag en toa och stora kinesiska bygget såg helt stängt och låst ut så jag knep och körde mot Statoil i Uppsala istället.
Lite pyssel att hitta in i stan från nya motorvägen var det men jag hann i tid 🙂
Hemma runt tre (höll kanske lite för hög fart bitvis) och uppe vid åtta för att lägga i en tvätt. Har sovit i småskvättar och känner mig helt ok. Sitter i Kalmar just nu och förbereder kvällen Ölandsgig i Algutsrum. Vi ses där!

Share:

There are 7 comments on Hej och hå!

Leave a Reply