God fortsättning!

Jag älskar juldagen!

Oftast har det varit ganska mycket logistik runt julafton för att hinna få klart allt vare sig jag firar hemma eller hos någon släkting. I år blev det min tur att göra fint, skaffa gran (en liten bedårande söt sak) och göra merparten av den lagade maten. Vi umgicks några intensiva timmar över julbuffén, Kalle Anka och delade ut lite julklappar. Hunden fick flest vilket känns rättvist med tanke på att han är yngst. Sen for alla iväg och den verkliga julfriden infann sig.

Jag myste i soffan, gick en liten promenad och bläddrade i julklappsböckerna. Idag sov jag ut, har ätit långfrukost med tidningar jag inte hunnit läsa i julbrådskan och ska nu i sakta mak förbereda resan till sydligare breddgrader om några dagar.

Jag hoppas ni hade en fin julafton och att ni kan se fram emot ett bra 2020. Följ mig som vanligt på Facebook eller Instagram (therealbabben) så ses vi på andra sidan nyår.

 

Share:

Leave a Reply