Glad Påsk!

Många verkar redan ha lämnat Stockholm för sina påsklovs-destinationer, men jag är trogen mitt Solna några dagar till. På fredag senast måste jag dock infinna mig på fosterön eftersom det är traditionell städdag i stugområdet då. Vi har naturtomt så det här är den enda insatsen vi gör under hela året i princip. Det tar några timmar för oss att kratta igenom tomten, släpa ut nedblåsta grenar till tomtgränsen och – inte minst – borsta ner tusentals barr från taket.
Det ska bli skönt att tillbringa några dagar på ön även om väderutsikterna inte ser så där strålande ut. Långkalsonger på!
Våren puttrar på, Klas Hallbergs nypremiär i Falun gick väldigt bra, manusmötena avlöser varandra på Stadsteatern och mina program går varje fredag, om du missade det senaste med mig och Henrik Schyffert är det ett tips om du har en timme över, det har fått väldigt många positiva reaktioner. Inte minst duetten på slutet 🙂
På fredag har jag Caroline af Ugglas i studion – mycket skratt och energi och en liten överraskning när det kommer till utmaningen, den är bilburen den här gången.
Ha en fin påsk, hoppas det blir lite sol så d-vitaminet fylls på, och att du har en god bok att försjunka i när det blir snöstorm där utanför.

Share:

There is one comment on Glad Påsk!

Leave a Reply