Fyra program inspelade!

Arbetet med nya tv-serien ”Stjärnor hos Babben” har fått en flygande start. På fyra dagar har vi spelat in lika många program. Det har varit väldigt kul och huvudgästerna har också sett ut att trivas.
Nu hemma vid skrivbordet och sprättar brev (ca 12 räkningar och två betalda fakturor…)och läser ikapp lite tidningar.
I morgon ska jag få massage, träna med min PT och sen äta julbord med en jobbarkompis som jag inte träffar så ofta. Vi införde den här måltiden som en tradition för fem år sedan. En chans att få några timmar bara vi två, skvallra om det senaste i våra liv och om vad som händer i våra respektive branscher. Samtidigt äter vi ett av stadens bättre julbord. Kvalitetstid helt enkelt 😉
Helt lediga dagar får jag inte förrän lördag om 10 dagar, så det blir även manusskrivande i morgon. Men jag tror det ska gå lättare nu när jag gjort fyra inspelningar och fått upp ångan lite.
Julklappar – hahahaha.. Det blir nätet för nästan hela slanten i år. Sorry detaljhandeln, jag gillar er men i år hinner jag inte.

Share:

There are 5 comments on Fyra program inspelade!

Leave a Reply