Frid i jul

Efter en hektisk arbetsperiod låter jag tempot sjunka rejält under jul- och nyår. Familjen samlades på julafton hemma hos min dotters äldsta kusin för god mat, lite klappar till barnen och ett roligt julklappsspel för de vuxna. Precis som förra året hade någon köpt något extra åtråvärt som alla kämpade för att ha hos sig när speltiden gick ut. I år var det guddotterns fina burkar.
Jag fick med mig ett par otroligt vackra handgjorda ljus i mörkrött och guld från en ljustillverkare på Gotland som jag ska tända vid ett speciellt tillfälle.
Jag eldar nog ovanligt flitigt i min adventsstake denna december, är redan inne på andra omgången ljus nu. Det blir otroligt mycket mysigare direkt när man tänder levande ljus till varje måltid t ex.
Planeringen av min nya turné tuffar på, Gotland är redan utsålt på alla ställen, och nu har vi precis släppt Östergötland på Ticnet, sen väntar Hälsingland och Uppland.
Just nu letar vi lokaler i Västmanland och Närke, så om ni har nys om nån större bygdegård/Folkets hus etc på nån mindre ort där ni inte tror att jag har uppträtt tidigare får ni gärna tipsa här. Stället ska helst rymma 200+ personer.
Om jag inte bloggar innan ber jag att få tillönska ett riktigt gott nytt år.

Share:

There are 2 comments on Frid i jul

  • Ett riktigt gott nytt år,både på privata och på jobbplanet,tillönskas dig!
    Tack för att du delar med dig av ditt liv.
    Vi är många som tycker såååå mycket om dig.

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.