Flingorna flyger och fullt upp!

Möten, luncher, mentorsamtal och sedan Norra Brunn i kväll. Just nu verkar tiden inte räcka till, en slående kontrast till julledigheten som jag lyckades sträcka ut till drygt en månad. Det verkar komma en skopa snö igen så jag tror jag tar en promenad nu till posten för att få iväg dagens försändelser. Idag är det en st faktura, en autograf, en signerad tröja som ska säljas till välgörande ändamål och två bokbeställningar som går iväg. En ganska normal skörd så här mitt i veckan.

Influensan verkar ha kommit i gång för i år. En elektriker som jag äntligen fått bokad och klar messade i morse att han låg däckad och skulle höra av sig när han var frisk igen. Märker också att många hostar och snörvlar på stan och att kompisar låter täppta i näsan vecka efter vecka. Hoppas ni, kära bloggläsare håller er på benen och slipper få röd näsa.

Jag dricker mitt citron- och ingefärsvatten varje dag med honung och äter echinacea från homeopatapoteket. Rena flummet tycker säkert vissa läkare men peppar peppar, men huvudsaken är att j a g tror på det!

Huskurer är alltid välkomna här, så har ni några – fire away!

Share:

There are 4 comments on Flingorna flyger och fullt upp!

Leave a Reply