En liten förkyld dag

Har hållit mig frisk och rask både höst och vinter, men till slut fann en liten bacill även min näsa. Jag sköter om mig med hett ingefärs-citronvatten med honung, homeopatens bästa piller och slemlösande, så jag tror inte det ska vara någon fara för helgens föreställningar.
Skulle kolla ”Stolthet och fördom” på dvd bara för att konstatera att jag nu har inträtt i standby-åldern, den åldern då man inte längre behärskar tekniken hemma utan måste be om hjälp. Vi kör filmerna genom dotterns playstation och jag får fanken inte igång filmen, bara speldelen. Nåja, dottern är snart hemma från träningen.
Uppträdde på Norra Brunn igår, skönt att få slå emellan med sin hemmaplan ibland, även om Lisebergsteatern är på god väg att bli en av mina favoriter i Sverige. Nära publiken, god atmosfär i väggarna och kanonpersonal – kan inte begära mer. Det har spökat lite på teatern, men det har lugnat ner sig nu när alla har börjat göra honnör för affischen på Hagge Geigert innanför scendörren.

Share:

There are 6 comments on En liten förkyld dag

 • hoppas du blev bra från förkylningen, och att
  Helgen gick bra!
  Kramar till dej goa Babben:)

  • Tyvärr fick jag ställa in. Vaknade med hög feber i fredags och då går det inte. Bättre nu dock och räknar med att göra nästa jobb som är på tisdag. Bara brudar på Hamburger Börs.

 • Bara brudar, lät tryggt det:)

 • Hej Babben, hoppas du mår lite bättre. Jag jobbar ideellt med en ny humorsajt för svensk humor producerad av kvinnor, som går live på fredag (internationella kvinnodagen, när annars!) Vi är jätteglada att ha fått med duktiga komiker som Bianca Konlöf och Malin Jakobsson, och grymma serietecknare som Maja Lindén och Ellen Ekman. MEN. Det grämer mig att det roligaste skämt som någonsin sagts på svenska språket inte finns med än så länge… Nämligen ”Jag förstår inte vitsen med telefonsex. När man väl fått in luren hör man inte vad den andre säger.”
  Har det någonsin filmats överhuvudtaget? Jag kan inte hitta det på Youtube. Det är hemskt synd! Finns det en chans att jag kan få skicka en fotograf för att möta dig så vi kan få ha med det på Kuttan? Då skulle jag bli så glad och stolt! Glada hälsningar Lena

  • Hej! Jag skulle tro att det finns med på trippel-dvd:n med Släng dig i Brunnen som gavs ut till jul förra året. Jag är fortfarande halvsjuk och gör bara precis så mycket jag måste och orkar just nu, så jag kan inte komma och spela in det åt er tyvärr….

 • Kan tipsa om näskanna och sköljning med sådan. Håller definitivt baskiluskerna på avstånd.

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.