En liten förkyld dag

Har hållit mig frisk och rask både höst och vinter, men till slut fann en liten bacill även min näsa. Jag sköter om mig med hett ingefärs-citronvatten med honung, homeopatens bästa piller och slemlösande, så jag tror inte det ska vara någon fara för helgens föreställningar.
Skulle kolla ”Stolthet och fördom” på dvd bara för att konstatera att jag nu har inträtt i standby-åldern, den åldern då man inte längre behärskar tekniken hemma utan måste be om hjälp. Vi kör filmerna genom dotterns playstation och jag får fanken inte igång filmen, bara speldelen. Nåja, dottern är snart hemma från träningen.
Uppträdde på Norra Brunn igår, skönt att få slå emellan med sin hemmaplan ibland, även om Lisebergsteatern är på god väg att bli en av mina favoriter i Sverige. Nära publiken, god atmosfär i väggarna och kanonpersonal – kan inte begära mer. Det har spökat lite på teatern, men det har lugnat ner sig nu när alla har börjat göra honnör för affischen på Hagge Geigert innanför scendörren.

Share:

There are 6 comments on En liten förkyld dag

Leave a Reply