En annan värld

Ser att det är ungefär en månad sedan jag uppdaterade bloggen här – och vilken månad!

Först och främst hoppas jag att du som läser detta mår bra och du inte förlorat någon till viruset som grasserar just nu.

Själv har jag hållit mig frisk men är ändå halvt i karantän eftersom flera arbetskamrater insjuknat och jag kan vara smittad. Inga symptom alls dock så jag har jobbat på men varit försiktig.

Jobbat och jobbat förresten – det mesta som görs på scenerna i Sverige är inställt just nu så det är enstaka tv-program och radio som gäller. Allt spelas just nu in utan publik men jag hann i alla fall göra Doobidoo och Smartare än en femteklassare innan samlingsbegränsningarna kom.

Turnén jag precis släppte biljetter till hänger också i luften eftersom ingen vet hur långvarigt detta blir. Jag klarar mig men tänker på vänner och kollegor som är musiker, skådespelare, komiker eller tekniker och frilansar utan någon fast trygghet alls.

Ingen större idé att fylla på i kalendariet just nu alltså, alla gig jag hade här i vår är inställda så här långt. En tröst i det hela är att Bäst i Test går som bäst på fredagarna och jag hoppas programmet kan muntra upp er i dessa märkliga tider.

Share:

There are 2 comments on En annan värld

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.