Dubbar på!

Nu är årstiden då jag kollar vädret på diverse sidor som yr.no och smhi innan jag åker några lägre turer. Den här helgen skulle bli mild så jag bytte inte till vinterdäck innan jag for till Värmland och Dömle Herrgård igår, en nätt liten tur på 68 mil. Trots sitt lite lustiga namn så visade sig herrgården vara en ståtlig byggnad fint belägen vid en sjö nära Deje. Jag skulle föreläsa för en värmländsk bank och hade blivit tilldelad en lokal som hette ”Kyrkan”. Det var mycket riktigt ett gammalt kapell men akustiken var bra och jag kände mig extremt trygg med att tekniken skulle funka eftersom den sköttes av Peter Obbarius från Ljudkällan i Sunne.

Han är densamme som turnera med mig i fyra år och gjort ljud och ljus till de drygt hundra föreställningarna av Expedition Babben.

Ett glatt om än lite stressat återseende eftersom han hade kort byggtid och jag ville köra hemåt ganska direkt efter min föreläsning.

Kommande vecka ser behaglig ut på pappret; några möten, en föreläsning för lärare i Södertälje, skriva ny stand up och giga på Norra Brunn på torsdag. Nästa helg är ledig och det blir ett nappatag med alla vissnande perenner i fritidshusets trädgård som ska klippas ner för vintern.

Share:

Leave a Reply