Det rullar på..

Ja, du läste rätt. Det rullar faktiskt på ganska bra just nu.

Mitt stora projekt är att skriva klar min bok, jag har skrivit drygt en tredjedel nu. Det tog ett halvår av skrivande på lite olika uppslag innan jag tillsammans med min redaktör bestämde vilket spår jag skulle följa och sedan dess försöker jag komma upp i ett visst antal tecken varje vecka om det inte är annat som kommer i vägen.

För någon månad sedan la jag till exempel mycket tid på en online-kurs i stand up som kommer att släppas här under våren. Jag har undervisat en hel del och det kändes kul att samla ihop den erfarenheten och få lämna den vidare

Under påsken passade jag på att göra ett annat uppdrag; att skriva tre texter till en kommande storbandsplatta med nyskriven musik som ska spelas in i höst. Jag kommer inte att medverka med sång utan bara texter, jättekul jobb!

Och så slöjdar jag på mina egna jazztexter mellan varven. Min kvintett Second Edition ska göra en platta i sommar med jazz på svenska och jag har fått in en hel del originallåtar som jag nu ska sätta svensk text till.

Kommande vecka har jag dessutom tre jobb, vilket känns helt galet mycket. Två föreläsningar som streamas och så inspelning av två nya ”På Minuten” i morgon kväll.

Under tiden tuffar ”Bäst i Test” vidare på fredagskvällarna med strålande tittarsiffror och många glada tillrop från er tittare. Jag hoppas du får en fin fortstättning på våren tills vi ses där ute i en tv-ruta eller teatersalong så småningom.

Share:

Leave a Reply