Bra kväll

Vaknade i Ronneby i morse och efter frukost surfade jag lite på hotelldatorn och tog sedan hyrbilen norrut mot Kalmar. Det finns inga flighter från Ronneby till Stockholm på lördagar! SAS håller sakta men säkert på att utarma turtätheten fr a på helgerna.
Hade tidsnöd eftersom det var så många 70 och 50-sträckor som jag inte räknat med (trodde hela E22 var motorväg upp till Kalmar…) men jag ringde och lyckades checka in per telefon – det var väldigt schysst av SAS å andra sidan!
Väl hemma har jag slappat, tvättat lite, klippt hundarnas klor efter vår promenad då klorna var mjuka och fina av regnvatten (det är ingen brottning längre med Tårtan, hon ligger så fint och slappnar av nuför tiden) och sedan blev det bra fotboll som fasen när vi mötte Spanien.
Blev grymt impad av backlinjen och mittfältet fr a. Och jag gillar Shaaban, det var kul att han gjorde en grym insats ikväll.
Efter det blev det Pirates of the Carribbean på DVD. Min dotter har länge tjatat om att jag måste se den och den var ju skitbra. Johnny Depp är en sällsynt originell skådis, har aldrig sett honom göra lagom eller förutsägbara saker. Den här kaptenen var bara ytterligare ett lysande porträtt av nån som inte finns 😉

Share:

There are 15 comments on Bra kväll

Leave a Reply