Återfall i oktober!

Idag hade jag sista inspelningsdag på långfilmen jag har en ganska stor roll i. Jag får inte berätta så mycket om innehållet än men kan väl avslöja att den kommer på Netflix så småningom och att jag fick jobba med en skådis jag senast spelade med 1983.

Nu i oktober fortsätter jag med 1 mot Sverige varje fredag i SVT 1, det är en rolig säsong i år med lite mer kända ansikten som tävlar i studion och som skänker ev vinstpengar till Radiohjälpen. Men Sverige fortsätter att gissa bra och nu i fredags fick istället en familj som deltagit via DUO-appen 49 500:- vilket är nytt rekord.

Parallellt med detta tar jag ett återfall som ståuppare. Jag kommer att vara med på det stora RAW-jubileet i Avicii arena den 20 (tyvärr utsålt) och inför det göra några uppvärmingsgig i och kring Stockholm. Titta i kalendern så ser ni när och får länkar till biljetterna.

12 oktober firas Den Sockerfria Dagen för femte året i rad och jag är både talare och konferencier tillsammans med Ewa Meurk, det var vi två som en gång drog igång eventet. Ni kan delta digitalt om ni inte har möjlighet att vara på plats, följ länken i kalendern så får ni veta mer. Det är ett digert och mycket varierat program!

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.