Alltid är det nån…

Har fått hem mina älskade hundar från husse idag, och tror ni inte att min älskling Socker också har strul med magen. Precis när mitt börjar gå över står hon och gmäller vid dörren, vilket hon aldrig gör annars, så man får springa ut fort som sjutton. Grannarna får ursäkta, men det som kommer ut är inte tag-bart med påse, bara att lämna och låta det sila ner i jorden i stället.

Tårtan är frisk och kry som vanligt däremot, och visade ovanligt mycket uppskattning när vi sågs igen. Hon är annars ingen hund som direkt går att läsa känslor hos, hon ligger ganska lågt generellt i våran familjeflock. Tills hon rymmer! Då blir det liv i luckan.

Håller på och packar så smått för att åka ner till Gotland. Lite småpyssel på fädernegården, några offentliga framträdanden nästa vecka; blir intervjuad av Margareta Garoe i Östergarns bygdegård på tisdag och ska sjunga och köra stand up tillsammans med Evert Jansson, Andreas Nilsson och ett ny ståupp-tjej som heter Malin Appeltofft på torsdag. Mikael Carlsons band kompar och vi börjar 19.00 i Gandarve änge. Kör vägen som går genom Dalhem så ser ni skyltarna. Vi samlar in pengar till bygdegården som har renoverat sönder sin ekonomi.

Fika etc finns, men ta med egna brasse-stolar!

Share:

There are 5 comments on Alltid är det nån…

Leave a Reply